Főbb referenciák

Csaladi házak

Köz- és oktatási intézmények

Jellemző egyedi épületek

Jelentősebb munkák
ELMÚLT ÉVEK JELENTŐSEBB MUNKÁINAK ISMERTETÉSE

Eger

2010 tavaszán kezdtük meg a borászat bővítését, fejlesztését, melyen korábban is szőlőfeldolgozás és borászat működött.
A pincerendszer bővítésének első ütemében összesen 4, egyenként 50 m hosszú alagút vágathajtása készült el egy 5 összekötő ággal. Az így kialakult pincét igazán egyedivé teszi az esztétikai élmény: nincs boltozat, belső burkolat, csak a vájt riolittufa alagút.
A bővítés második ütemében épült fel az alagutak bejárataként a már meglévő két épülethez csatlakozó két új épületrész is. Az új épületekben kerültek kialakításra feldolgozó- és borbemutató helyiségek, a hozzájuk tartozók kiszolgáló egységekkel, irodákkal.

vissza


DMRV

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. tevékenysége hatékonyságának érdekében váci telephelyének bővítését irányozta elő. A bővítés során a meglévő iroda épületre -A és B épület- emeletráépítése készült, mely során irodahelyiségek és kiszolgáló helyiségek, továbbá komplett vízminősítési- és szennyvízlabor került kialakításra.
A meglévő kettő-, illetve háromszintes irodaház folyamatos működése mellett 970 nm teljes körű emeletráépítés, 1000 nm komplett magas tető, 2000 nm homlokzat felújítás -téglaburkolattal és homlokzati hőszigeteléssel- teljes körű akadálymentesítés valósult meg.

vissza


Rétsági Kistérségi Járóbeteg szakellátó központ kialakítása és fejlesztése

A Szakrendelő kivitelezésére 2009 ősze és 2010 augusztusa között került sor, 1495 nm alapterületen, kétszintes kivitelben. A gazdaságos üzemeltetés megvalósítása érdekében a fűtés megújuló energia felhasználásával, az épület szellőzése energia visszanyerő rendszerrel készült.

vissza


Balatonszemes, 23 egységes apartmanház kivitelezése

Cégünk 2008 áprilisa és 2009 májusa között végezte tárgyi munka építését. Az épület két tagolt épületegységből áll, mely a tetőszinten ívesen kapcsolódik egymáshoz.
Az épített terület 1500 nm, fsz + 3 emeleten.
Az apartmanházat különlegessé teszik az egyedi építészeti megoldások, színképzések, telített fa burkolatú teraszok, goometrikus mennyezeti falfűtés és a külső medence szaunával.
Ezen megoldások teszik az épületet impozáns Balaton parti üdülővé.

vissza


GE Hungary Zrt. – VTG 70. épület

1994. évtől dolgozunk a GE Hungary Zrt. minősített beszállítójaként a budapesti és váci gyárban. Legjelentősebb munkánk a VTG gyárban megvalósított Kerámia Projekt.
Cégünk 2005 júniusában kezdte meg a GE Hungary Zrt. VTG gyáregységében a 70. épület Kerámia Project megvalósítását, 2860 m2-en, a hozzá kapcsolódó irodákkal és energiaközponttal. Közel 4 hónap alatt valósult meg a teljes beruházás bruttó 742 M Ft értékben, amely fokozott munkaszervezést és koordinációt igényelt.

vissza


XIII. Újpalota úti Sportcentrum kivitelezése

Cégünk 2006 tavaszán nyerte el Közbeszerzési Pályázaton a XIII. Újpalota úti Sporttelep kivitelezését. Közel 5 hónap alatt készült el a 961 m2 területű sportlétesítmény, mely mind külső, mind belső kialakítása révén a legmagasabb színvonalú kivitelezést követelte meg. A belső térben kialakításra került egy 4 sávos bowling pálya, társalgó-büfé, konditerem, gondnoki lakás az egyéb kiszolgáló helyiségekkel együtt, melyekben főként a belsőépítészet került előtérbe. A kivitelezés részét képezte az épület körüli területek parkosítása, játszótér, tollaslabda pálya építése.

vissza


Vendégház építése, Kisköre

Különleges, egyedi megrendelői elvárásnak kellett megfelelnünk. A tervezési, belsőépítészeti terv hiányait a kivitelezés színvonalas elkészítése pótolta. Tökéletes funkcionális épületet sikerült megvalósítani a megrendelő igényei szerint

 
vissza


Bölcsőde építése, Aszód

A tervezői "álmokat" sikerült valóságos, precíz házzá kovácsolni. Közintézmény létére megfelel a mai egyedi kor igényeinek, ugyanakkor magán viseli a Tervező nem mindennapi, épületekről alkotott felfogását.

vissza a lap tetejére 
Design: Visualia