Aktuális ajánlataink
Untitled Document
  Telek
Összközműves telek eladó Dunakeszin.
  Családi ház eladó
Szerkezetkész családi ház eladó Dunakeszin.
  Családi ház
Eladó teljesen felújított családi ház Dunakeszin.
Építési telek
Eladó Erdőkertes, hrsz. 3911, 1282 nm-es, összközműves építési telek, 2 db családi ház építési engedélyével.
Ár: 6 M Ft.
Építési telek
Eladó Erdőkertes, hrsz. 3912, 1627 nm-es, összközműves, sarok építési telek, 2 db családi ház építési engedélyével.
Ár: 7 M Ft.
Építési telek
Eladó Erdőkertesen (Bem u. 166.) 923 nm-es, összközműves építési telek,
2 db családi ház építési engedélyével. Ár: 7,5 M Ft.
Eladó családi ház, Erdőkertes
Erdőkertes, Tölgyfa u. 2/B. alatti családi ház garázzsal 480 nm telken. Alapterülete: 124,7 nm (3 hálószoba, 2 gardrob, 2 fürdőszoba, nappali, étkező, konyha, kamra, házt.helyiség) Ár: 24 M Ft
Rólunk írták

„Az épület bővítése emelet- és magas tetőtér építésének kivitelezési munkái folyamatosan, szervezetten folytak, megfelelő ütemezéssel. A megrendelővel történt állandó egyeztetésekkel, megfelelő színvonalas munkát végeztek”

Vogel Csaba, DMRV Zrt., vezérigazgató„A kivitelező cég fegyelmezett munkájának eredményeként, 1 hónappal előbb átadta az épületet, ezzel meggyorsítva a további ügyintézést. Kiváló szakemberekkel találkoztam, akik gondos és szép kivitelezést, épületet hoztak létre.”

Kovács István polgármester, Letkés Önkormányzata„A generál kivitelező céggel megfelelő kapcsolat alakult ki már az első napokban. A kivitelezés nagyon jó ütemben haladt, betartva a környezeti és munkavédelmi előírásokat, tekintettel a szomszédos működő intézményekre. Büszkén mondhatjuk, hogy az eredmény kiváló lett. Az épület méltón emeli Városunk fejlődő, szépülő környezetét.”

Balogh Péter projektfelelős, Nonprofit Kft.Vác Város Levéltár felújítási és bővítési munkái

„…a cég a kivitelezés során kiváló konstrukciós és problémamegoldó felkészültségről tett tanúbizonyságot, tekintettel a feladat összetett voltára (bontások, mélyalapozás, meglévő és új szárnyak kialakítása), valamint az anyagok kiválasztására.”

2006. Szikora Miklós, Vác Város Önk. FőmérnökGE Hungary Rt. VTG 70es épület

„…A kivitelezés során, előre nem látható problémákat kellett rövid idő alatt megoldani. Az épület homlokzatával és belső kialakításával méltón képviseli a GE Hungary Rt. VTG gyárának Kerámia fényforrás üzemét.”

2006. Jelinek István, GE Projekt műszaki vezetőBM OKF Eger Kossuth L. u. 11. sz alatti épület felújítása

„…a kivitelezendő létesítmény műemlék épület, mely Eger belvárosában helyezkedik el. A kivitelező cég az építkezés során megfelelő szakértelemmel végezte munkáját, folyamatosan egyeztetve a Kulturális Örökségvédelmi Hivatallal.
Az épület esztétikus külső megjelenésében visszaidézi a korabeli, 1937-es homlokzati képet, méltón illeszkedve a környezetében lévő műemléki épületekhez.”

2005. Nagy Ervin, BM OKF műszaki ellenőrLiszt Ferenc Általános Iskola felújítása, tetőtér beépítése

„…A kivitelezési munkák során igen széleskörű rugalmasságról tettek tanúbizonyságot, tekintettel arra, hogy az átalakítási, felújítási munkálatok üzemelő iskolában folytak.”

2005. Tamus Béla, Bp.-Zugló Önk. műszaki ellenőrPest Megyei Közigazgatási Hivatal belső felújítása

„…A műemlék épületen a munkákat első osztályú minőségben, igényesen, határidőre készítette el a vállalkozás. Megrendelésünknél külön kikötés volt, hogy a vállalkozás ISO minősítési követelményeknek megfeleljen, illetve minősítéssel rendelkezzen. Ennek a követelménynek is magas színvonalon megfelelt a vállalkozás .”

2001. Dr. Petrik János, hivatalvezetőBerzeviczy Gergely Középiskola felújítása

„Ezúton szeretném megköszönni az iskola tantestülete, tanulói és a magam nevében azt a színvonalas munkát, amely lehetővé tette, hogy az új tanévet megújult és megszépült épületben kezdhessük el.”

2000. Hegedűs Oszkárné, igazgatónő

a lap tetejére 
Design: Visualia