Aktuális ajánlataink
Untitled Document
  Telek
Összközműves telek eladó Dunakeszin.
  Családi ház eladó
Szerkezetkész családi ház eladó Dunakeszin.
  Családi ház
Eladó teljesen felújított családi ház Dunakeszin.
Építési telek
Eladó Erdőkertes, hrsz. 3911, 1282 nm-es, összközműves építési telek, 2 db családi ház építési engedélyével.
Ár: 6 M Ft.
Építési telek
Eladó Erdőkertes, hrsz. 3912, 1627 nm-es, összközműves, sarok építési telek, 2 db családi ház építési engedélyével.
Ár: 7 M Ft.
Építési telek
Eladó Erdőkertesen (Bem u. 166.) 923 nm-es, összközműves építési telek,
2 db családi ház építési engedélyével. Ár: 7,5 M Ft.
Eladó családi ház, Erdőkertes
Erdőkertes, Tölgyfa u. 2/B. alatti családi ház garázzsal 480 nm telken. Alapterülete: 124,7 nm (3 hálószoba, 2 gardrob, 2 fürdőszoba, nappali, étkező, konyha, kamra, házt.helyiség) Ár: 24 M Ft


  Mihály Csaba
vezérigazgató
 
  Mihály Gyula
cégvezető
CÉGBEMUTATÓ

A TREND Építő Zrt. már több mint másfél évtizede működik sikeresen az építőipari piacon. Eredményeinket olyan jelentős munkák átadásának köszönhetjük, amelyeket jó minőségben, igényesen és műszaki szempontok szerint, színvonalasan valósítottunk meg, és ezzel letettük névjegyünket, meghatároztunk pozíciónkat az építőiparon belül.

Működési területünk széleskörű, cégünk profiljában az építőipari tevékenységek teljes skálája fellelhető, munkáink a közületi építmények építésén és felújításán túl családi házak, társasházak kulcsrakész kivitelben történő építésére is kiterjed.

Megrendelőink között nagy számban vannak jelen önkor-mányzatok, állami hivatalok, oktatási intézmények, de ugyanúgy megtalálhatóak a magánszféra képviselői is. Munkálataink 80 %-át közbeszerzési pályázatokon nyerjük el, ezen szektorban megvalósított projektek is hűen tükrözik cégünk minőségi, műszaki és pénzügyi versenyképességét.

Értékrendünkben kiemelt helyen áll a minőségi munka iránti elkötelezettség, mely mellett a határidők betartása, a hatékony és rugalmas munkavégzés, valamint az alvállalkozókkal kialakított tartós munkakapcsolat munkáink eredményességének a kulcsa. Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink és termékeink minősége megrendelőink igényeinek maximálisan megfeleljen, ügyfeleink bizalmát teljes körű szolgáltatással, szaktanácsadással és versenyképes árakkal igyekszünk elnyerni.

Magas színvonalú munkánk, tudásunk és tehetségünk bizonyítéka az a tény, hogy Cégünk megalakulása óta dinamikusan fejlődünk és nyereségesen működünk, továbbá az APEH köztartozásmentes adatbázisában is szerepelünk.

A gazdasági és műszaki vezetés a tulajdonos személyes közreműködésével történik, aki az építőipar területén szerzett teljes körű szakmai, illetve vállalkozói tapasztalatát a mindennapi munka során kamatoztatja.

Kollégáink szakmai felkészültsége, a tulajdonunkban lévő széles géppark és a stabil alvállalkozói háttér lehetővé teszi, hogy minden alkalommal a szerződésben rögzített határidőre gyors, színvonalas munkát végezzünk.

Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan fejlesztjük, a legújabb technológiákat minden esetben követjük, az építőipar meghatározó beszállítóival hosszú távú partnerségi viszonyt ápolunk. A műszaki irányítást felkészült, gyakorlott mérnökeink végzik, akik a piaci követelményeknek megfelelően magas szintű naprakész szakmai tudással, felkészültséggel és referenciákkal rendelkeznek.

Vevőink elégedettsége és működésünk hatékonyságának javítása érdekében 2000 szeptembere óta ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk. Az ISO 14001 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszer 2008 szeptemberében, az MSZ 28001/2008 OHSAS követelmények szerinti munkahelyi egészségvédelmi és biztonságirányítási rendszer pedig 2010-ben került tanúsításra. Az új megrendelő központú rendszer kiszámíthatóságot nyújt, akár fővállalkozóként, akár generálkivitelezőként valósítjuk meg az Önök elképzeléseit.
Cégünk megalakulása óta eltelt több, mint másfél évtizedben mind a megrendelőink, mind a magunk számára egyaránt hitelt érdemlően bizonyítottuk munkáink kiválóságát és elkötelezettségünket megbízóink elégedettsége mellett.

A Trend Építő Zrt. szponzorálási és támogatási tevékenysége is igen széleskörű, évek óta támogatunk gyermekintéz-ményeket, egyházakat, nyugdíjas otthonokat. Segítséget nyújtunk - anyagi lehetőségünk szerint -, sport- és szabadidő egyesületeknek.

Eddigi tevékenységünk eredményességét megrendelőink megelégedettsége és az azt alátámasztó megrendelői referenciaigazolások bizonyítják. Referenciamunkáink teljeskörű megtekintésére a www.trendzrt.hu honlapon nyújtunk lehetőséget.

Budapest, 2012
a lap tetejére 

Design: Visualia